תודה על תגובתך, היא תתפרסם לאחר אישור מערכת

המטרה: סיוע ברכישת קלנועית לצעירה עם מוגבלות

הסתיים בהצלחה

היעד

חבר / מתנדב אבישי שולב
תל אביב
כמה
אוספים?
7,500
מקרה זה ממומן בשיתוף קרן יאיר

חלק מהקבוצה:

תיאור מקרה

ש׳ היא צעירה בשנות השלושים לחייה עם מוגבלות פיזית קשה המתבטאת, בין היתר, בקושי רב בהליכה. הדבר מגביל את יכולת ההתניידות שלה במרחב ופוגע קשות בשגרת היומיום שלה. חרף הקשיים, היא מצליחה לנהל חיים עצמאיים כמעט לגמרי - עובדת, מבלה, ולומדת, וכל זה מתאפשר בשל הקלנועית החשמלית שעומדת לרשותה ומקנה לה את חופש הפעולה. למרבה הצער, הקלנועית הנוכחית התקלקלה לאחרונה ויצאה כמעט לגמרי מכלל שימוש. בעקבות זאת ובהעדר חלופה מספקת שתאפשר לה להתנייד, ש' מתקשה מאוד להמשיך בשגרה, להגיע לטיפולים חיוניים, לעבודה וסתם להיפגש עם חברים. כדי לענות על הצורך הבסיסי הזה ולאפשר לש׳ לחזור לשגרה הברוכה, יצאנו בקמפיין מימון לקלנועית חדשה עבורה. כל סיוע יתקבל בברכה!

מכתב תודה

   

מכתב תודה

סיוע ברכישת קלנועית לצעירה עם מוגבלות

ש׳ היא צעירה בשנות השלושים לחייה עם מוגבלות פיזית קשה המתבטאת, בין היתר, בקושי רב בהליכה. הדבר מגביל את יכולת ההתניידות שלה במרחב ופוגע קשות בשגרת היומיום שלה. חרף הקשיים, היא מצליחה

Translate »

העלאת מכתב תודה וחשבונית

היי dynamicName

חדשות טובות!

כל הכסף נאסף עבור:

״dynamicCaseName״

הצלחנו לעזור בזכותך

ובזכות שאר חברי הקבוצה

מקרים נוספים שנסגרו לאחרונה:

    dynamicClosedCasesHtml

בקשת אסמכתא

בימים אלו מספר המקרים הממתינים לתרומות גבוה במיוחד. בשל כך, לא נוכל לאשר מקרים חדשים. ניתן לנסות בעוד מספר שבועות. נודה על פרסום האתר שלנו בקרב תורמים פוטנציאליים. תודה!
דף הבית - עמותת הקבוצה תורמים שקוף

התחדשנו!

״ההשפעה שלי" באיזור האישי

מבט על התרומות שלך בשנה האחרונה
וההשפעה הגדולה שהיית שותף לה

תודה שתרמת

הצטרפת ל472 פרפרים שיחד עושים טוב

רוצה לעזור עוד?
באתר הקבוצה ישנם מקרים נוספים בתחומים של תמיכה במשפחות מאזורי לחימה ועזרה לנזקקים שזקוקים עכשיו לתמיכה יותר מתמיד.

הדואר האלקטרוני כבר קיים במערכת

נשלח אלייך מייל עם סיסמא חדשה​

כתובת מייל לא קיימת

תודה על ההרשמה

סיסמא נוכחית לא נכונה