תודה על תגובתך, היא תתפרסם לאחר אישור מערכת

המטרה: תנור אפייה משולב וגז

הסתיים בהצלחה

היעד

עו"ס משפחה גיל
עתלית חוף הכרמל
כמה
אוספים?
1,250
מקרה זה מומן בשיתוף קרן מיגו חד הוריות

חלק מהקבוצה:

תיאור מקרה

ר', אם חד הורית לשתי בנות צעירות, מתמודדת עם מצב רפואי מורכב. מתקיימת מקצבת נכות בלבד. לאחרונה בתה הגדולה השתחררה משירות צבאי ומתגוררת בבית ובתה הצעירה התגייסה. בשנתיים האחרונות עברה ר' מספר צנתורים שהחמירו עוד יותר את מצבה הפיזי והנפשי. כמו כן, לפני כשנה התגלה גוש סרטני ור' נאלצה לעבור טיפולים אונקולוגיים. מצבה הרפואי החמיר עוד יותר והיא זקוקה לכל סיוע שהוא. כפי שציינתי ר' מתקיימת מקצבת נכות בלבד והיא איננה מסוגלת לעבוד, כתוצאה ממחסור כלכלי בייתה של ר' הינו עם רהיטים ישנים שאינם ראויים לשימוש וחלקם אינם עובדים. כעת הגז והתנור של ר' התקלקלו ואין לה כיצד להכין אוכל לה ולבנותיה. ניכר כי מצבה הבריאותי והנפשי של ר' התדרדר מאוד בשנה האחרונה וכעת היא זקוקה לעזרה המירבית לשלם על תרופות רבות ונסיעות לטיפולים ואין באפשרותה לממן החלפת תנור וגז. הקרן לידידות יכולה לסייע למקרה בסכום של 700 ש"ח נודה לעזרתכם להשלמת הסכום וסיוע לר'.

מכתב תודה

   

מכתב תודה

תנור אפייה משולב וגז

ר', אם חד הורית לשתי בנות צעירות, מתמודדת עם מצב רפואי מורכב. מתקיימת מקצבת נכות בלבד. לאחרונה בתה הגדולה השתחררה משירות צבאי ומתגוררת בבית ובתה הצעירה התגייסה. בשנתיים האחרונות עברה

תודה רבה על הרצון לתת. נעבור על הפרטים ובמידת הצורך נהיה איתך בקשר בקרוב.

תקלה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר!

תרומתך לקבוצה התקבלה. אנו מודים לך ונעדכן על ההתפתחויות במקרה!

נשלח אליך אימייל לשינוי הסיסמא

כדי להכניס מקרה חדש, עליך ראשית להתחבר לאתר.

כדי להכניס מקרה חדש, עליך ראשית להתחבר לאתר.

Translate »

העלאת מכתב תודה וחשבונית

היי dynamicName

חדשות טובות!

כל הכסף נאסף עבור:

״dynamicCaseName״

הצלחנו לעזור בזכותך

ובזכות שאר חברי הקבוצה

מקרים נוספים שנסגרו לאחרונה:

    dynamicClosedCasesHtml

בקשת אסמכתא

בימים אלו מספר המקרים הממתינים לתרומות גבוה במיוחד. בשל כך, לא נוכל לאשר מקרים חדשים. ניתן לנסות בעוד מספר שבועות. נודה על פרסום האתר שלנו בקרב תורמים פוטנציאליים. תודה!
דף הבית - עמותת הקבוצה תורמים שקוף

התחדשנו!

״ההשפעה שלי" באיזור האישי

מבט על התרומות שלך בשנה האחרונה
וההשפעה הגדולה שהיית שותף לה

תודה שתרמת

הצטרפת ל448 פרפרים שיחד עושים טוב

רוצה לעזור עוד?
באתר הקבוצה ישנם מקרים נוספים בתחומים של תמיכה במשפחות מאזורי לחימה ועזרה לנזקקים שזקוקים עכשיו לתמיכה יותר מתמיד.

הדואר האלקטרוני כבר קיים במערכת

נשלח אלייך מייל עם סיסמא חדשה​

כתובת מייל לא קיימת

תודה על ההרשמה

סיסמא נוכחית לא נכונה