תודה על תגובתך, היא תתפרסם לאחר אישור מערכת

המטרה: הערכות פסיכיאטריות לתושבי אופקים

היעד

עו"ס וראש צוות שחר טרבלסי
המחלקה לשירותים חברתיים אופקים
כמה
אוספים?
37,000

חלק מהקבוצה:

תיאור מקרה

בעקבות המלחמה והאירועים הקשים באופקים, אנשים רבים מתמודדים עם מצוקה נפשית מתמשכת ונזקקים למעקב פסיכיאטרי, בעקבות כך התורים אינם זמינים כלל והתושבים אינם מקבלים מענה. חשוב לציין כי האנשים אותם אנו מלווים מתמודדים עם מצוקות חיים ועוני גם טרם למשבר המלחמה, חלקם לא היו בטיפול קודם וזקוקים למענה נפשי בהקדם על מנת לשפר את תפקודם. אנו דואגים בייחוד להורים המתמודדים עם מצוקות נפשיות חריגות וזקוקים לליווי נפשי, לרבות מענה תרופתי. זאת הן על מנת לקבל מענה לצרכיהם הרגשיים והן על מנת למצות זכויות מול ביטוח לאומי, וכך לשפר את תפקודם ההורי בבית ועם ילדיהם.

לאורך כך, ביצענו התקשרות עם ד"ר אליסף גרינולד, פסיכיאטר מבוגרים, אשר מוכן לסייע לנו ולפגוש תושבים לאבחון ולמעקב במחלקתנו. שיתוף הפעולה נוצר בשנה האחרונה לאור הצרכים הרבים של התושבים והמצוקה הנפשית, עד כה גייסנו תרומות לשם כך וכעת אין ביכולתנו לממן את המשך השירות, למרות שהוא נצרך מאוד. כיום ממתינים כ-30 מבוגרים להערכה פסיכיאטרית ראשונית וכן כ-20 מבוגרים למפגשי מעקב. עלות אבחון פסיכיאטרי הינה ע"ס 1000 ₪ - סיוע על סך 30,000 ש''ח עלות מעקב פסיכיאטרי הינה ע"ס 500 ₪ - סיוע על סך 10,000 ש''ח. נודה על כל עזרה לשם המשך מתן שירות חיוני זה לתושבי אופקים.

תודה רבה על הרצון לתת. נעבור על הפרטים ובמידת הצורך נהיה איתך בקשר בקרוב.

תקלה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר!

תרומתך לקבוצה התקבלה. אנו מודים לך ונעדכן על ההתפתחויות במקרה!

נשלח אליך אימייל לשינוי הסיסמא

כדי להכניס מקרה חדש, עליך ראשית להתחבר לאתר.

כדי להכניס מקרה חדש, עליך ראשית להתחבר לאתר.

Translate »

העלאת מכתב תודה וחשבונית

היי dynamicName

חדשות טובות!

כל הכסף נאסף עבור:

״dynamicCaseName״

הצלחנו לעזור בזכותך

ובזכות שאר חברי הקבוצה

מקרים נוספים שנסגרו לאחרונה:

    dynamicClosedCasesHtml

בקשת אסמכתא

בימים אלו מספר המקרים הממתינים לתרומות גבוה במיוחד. בשל כך, לא נוכל לאשר מקרים חדשים. ניתן לנסות בעוד מספר שבועות. נודה על פרסום האתר שלנו בקרב תורמים פוטנציאליים. תודה!
דף הבית - עמותת הקבוצה תורמים שקוף

התחדשנו!

״ההשפעה שלי" באיזור האישי

מבט על התרומות שלך בשנה האחרונה
וההשפעה הגדולה שהיית שותף לה

תודה שתרמת

הצטרפת ל448 פרפרים שיחד עושים טוב

רוצה לעזור עוד?
באתר הקבוצה ישנם מקרים נוספים בתחומים של תמיכה במשפחות מאזורי לחימה ועזרה לנזקקים שזקוקים עכשיו לתמיכה יותר מתמיד.

הדואר האלקטרוני כבר קיים במערכת

נשלח אלייך מייל עם סיסמא חדשה​

כתובת מייל לא קיימת

תודה על ההרשמה

סיסמא נוכחית לא נכונה