תודה על תגובתך, היא תתפרסם לאחר אישור מערכת

המטרה: סיוע ברכישת מזון

הסתיים בהצלחה

היעד

עובדת סוציאלית סיון ליזרוביץ
מועצה אזורית מטה יהודה
כמה
אוספים?
1,000

חלק מהקבוצה:

תיאור מקרה

אם יחידנית+ילד בן 5 עם צרכים מיוחדים. מוכרת ומטופלת באגף הרווחה שנים רבות על רקע טראומה שעברה בילדותה והוכרה כנערה בסיכון, סכסוך גרושים ארוך ומצוקה כלכלית. על אף היותה מגדלת בגפה את בנה עם הצרכים המיוחדים, ללא סיוע כלכלי, ללא תשלומי מזונות וללא קשר עם הגרוש. מנסה לעבוד בכל עבודה אפשרית בכדי לכלכל את בנה ולהעניק לו את כל צרכיו המורכבים. בתחילת תקופת הקורונה עזבה את העבודה בכדי להיות עם בנה ורק לפני כשבוע חזרה לעבודתה. נמצאת במצוקה כלכלית גדולה, עקב חובות מרובים לבנק לא מאפשרים לה הלוואה נוספת והיא לא מצליחה לרכוש דברים בסיסיים. אבקש לסייע לה בתרומה לרכישת מזון ומצרכים בסיסיים לבית.

מכתב תודה

   

מכתב תודה

סיוע ברכישת מזון

אם יחידנית+ילד בן 5 עם צרכים מיוחדים. מוכרת ומטופלת באגף הרווחה שנים רבות על רקע טראומה שעברה בילדותה והוכרה כנערה בסיכון, סכסוך גרושים ארוך ומצוקה כלכלית. על אף היותה מגדלת

העלאת מכתב תודה וחשבונית

היי dynamicName

חדשות טובות!

כל הכסף נאסף עבור:

״dynamicCaseName״

הצלחנו לעזור בזכותך

ובזכות שאר חברי הקבוצה

מקרים נוספים שנסגרו לאחרונה:

    dynamicClosedCasesHtml

בקשת אסמכתא

בימים אלו מספר המקרים הממתינים לתרומות גבוה במיוחד. בשל כך, לא נוכל לאשר מקרים חדשים. ניתן לנסות בעוד מספר שבועות. נודה על פרסום האתר שלנו בקרב תורמים פוטנציאליים. תודה!
דף הבית - עמותת הקבוצה תורמים שקוף

התחדשנו!

״ההשפעה שלי" באיזור האישי

מבט על התרומות שלך בשנה האחרונה
וההשפעה הגדולה שהיית שותף לה

תודה שתרמת

הצטרפת ל528 פרפרים שיחד עושים טוב

רוצה לעזור עוד?
באתר הקבוצה ישנם מקרים נוספים בתחומים של תמיכה במשפחות מאזורי לחימה ועזרה לנזקקים שזקוקים עכשיו לתמיכה יותר מתמיד.

הדואר האלקטרוני כבר קיים במערכת

נשלח אלייך מייל עם סיסמא חדשה​

כתובת מייל לא קיימת

תודה על ההרשמה

סיסמא נוכחית לא נכונה