תודה על תגובתך, היא תתפרסם לאחר אישור מערכת

המטרה: רשיון ג'

הסתיים בהצלחה

היעד

מלוות משפחות לימור פרייס
האגף לשירותים חברתיים קרית מלאכי
כמה
אוספים?
5,000
מקרה זה ממומן בשיתוף קרן שוב יוצאים לדרך

חלק מהקבוצה:

תיאור מקרה

זוג נשוי ולהם שלושה ילדים. אם המשפחה חולה במחלות כרוניות שונות ביניהן קרוהן ודלקת פרקים. האם עובדת חצי משרה ומקבלת קצבת נכות מהביטוח הלאומי. אב המשפחה עבד ב-15 השנים האחרונות בעבודה קבועה ומסודרת אך לפני כשנתיים חלה בקורונה ואושפז במצב קשה לתקופה ארוכה. מאז ועד היום הוא סובל מתופעות של פוסט-קורונה ונמצא בטיפול של מרפאת מחלימים באיכילוב. בעקבות מצבו הבריאותי המורכב עזב את עבודתו וקיבל קצבת נכות זמנית מהביטוח הלאומי. הקצבה עומדת להסתיים, מה שמחייב את אב המשפחה לשוב לעבודה אך אינו יכול לשוב לעבודתו הקודמת מאחר והיא כרוכה במאמץ פיזי. הוא מעוניין ללמוד למטרת הוצאת רשיון ג' בכדי למצוא עבודה כנהג. נודה לסיוע במימון הלימודים כדי לעזור לו לפרנס את משפחתו בכבוד. 

מכתב תודה

   

מכתב תודה

רשיון ג'

זוג נשוי ולהם שלושה ילדים. אם המשפחה חולה במחלות כרוניות שונות ביניהן קרוהן ודלקת פרקים. האם עובדת חצי משרה ומקבלת קצבת נכות מהביטוח הלאומי. אב המשפחה עבד ב-15 השנים האחרונות

קמפיין של פעם בעשור

תורמים למשפחות נזקקות בישראל ויכולים לזכות בפרסים מדהימים

תורמים למשפחות נזקקות בישראל
ויכולים לזכות בפרסים מדהימים

העלאת מכתב תודה וחשבונית

היי dynamicName

חדשות טובות!

כל הכסף נאסף עבור:

״dynamicCaseName״

הצלחנו לעזור בזכותך

ובזכות שאר חברי הקבוצה

מקרים נוספים שנסגרו לאחרונה:

    dynamicClosedCasesHtml

בקשת אסמכתא

בימים אלו מספר המקרים הממתינים לתרומות גבוה במיוחד. בשל כך, לא נוכל לאשר מקרים חדשים. ניתן לנסות בעוד מספר שבועות. נודה על פרסום האתר שלנו בקרב תורמים פוטנציאליים. תודה!
דף הבית - עמותת הקבוצה תורמים שקוף

התחדשנו!

״ההשפעה שלי" באיזור האישי

מבט על התרומות שלך בשנה האחרונה
וההשפעה הגדולה שהיית שותף לה

תודה שתרמת

הצטרפת ל523 פרפרים שיחד עושים טוב

רוצה לעזור עוד?
באתר הקבוצה ישנם מקרים נוספים בתחומים של תמיכה במשפחות מאזורי לחימה ועזרה לנזקקים שזקוקים עכשיו לתמיכה יותר מתמיד.

הדואר האלקטרוני כבר קיים במערכת

נשלח אלייך מייל עם סיסמא חדשה​

כתובת מייל לא קיימת

תודה על ההרשמה

סיסמא נוכחית לא נכונה