תודה על תגובתך, היא תתפרסם לאחר אישור מערכת

המטרה: תיקון רטיבות בבית

הסתיים בהצלחה

היעד

עובדת סוציאלית לירז נקי
מועצה אזורית מטה יהודה
כמה
אוספים?
3,720

חלק מהקבוצה:

תיאור מקרה

ת' קשישה סיעודית, אלמנה וניצולת שואה, מתגוררת יחד עם עובדת זרה במושב. לת' בת אחת, הקשר עימה מורכב וכמעט שאינם בקשר. אגף הרווחה הינו הכתובת העיקרית של הקשישה לכל צרכיה. ביתה של ת' מלא ברטיבות ועובש. ת' מבקשת זה זמן רב סיוע בשיפוץ ביתה על מנת שבחורף הקרב לא תסבול מרטיבות וטפטופים. ת' ממש מבקשת ואף בוכה שנעזור לה בשיפוץ הבית. אגף הרווחה הצליח לממן סכום של 3300 ₪. הצעת המחיר על שיפוץ הבית הינה 7020 ₪ כולל מע"מ. ישנו צורך להשלים לסכום זה. ת' מתקיימת מקצבאות הביטוח הלאומי ואת רוב כספה מעבירה לעבודת הזרה המטפלת בה במסירות. אני מבקשת עבור ת' סיוע של 3720 ₪ לשיפוץ ביתה. נודה לכם על כל סכום שיתקבל!

מכתב תודה

   

מכתב תודה

תיקון רטיבות בבית

ת' קשישה סיעודית, אלמנה וניצולת שואה, מתגוררת יחד עם עובדת זרה במושב. לת' בת אחת, הקשר עימה מורכב וכמעט שאינם בקשר. אגף הרווחה הינו הכתובת העיקרית של הקשישה לכל צרכיה. ביתה

העלאת מכתב תודה וחשבונית

היי dynamicName

חדשות טובות!

כל הכסף נאסף עבור:

״dynamicCaseName״

הצלחנו לעזור בזכותך

ובזכות שאר חברי הקבוצה

מקרים נוספים שנסגרו לאחרונה:

    dynamicClosedCasesHtml

בקשת אסמכתא

בימים אלו מספר המקרים הממתינים לתרומות גבוה במיוחד. בשל כך, לא נוכל לאשר מקרים חדשים. ניתן לנסות בעוד מספר שבועות. נודה על פרסום האתר שלנו בקרב תורמים פוטנציאליים. תודה!
דף הבית - עמותת הקבוצה תורמים שקוף

התחדשנו!

״ההשפעה שלי" באיזור האישי

מבט על התרומות שלך בשנה האחרונה
וההשפעה הגדולה שהיית שותף לה

תודה שתרמת

הצטרפת ל521 פרפרים שיחד עושים טוב

רוצה לעזור עוד?
באתר הקבוצה ישנם מקרים נוספים בתחומים של תמיכה במשפחות מאזורי לחימה ועזרה לנזקקים שזקוקים עכשיו לתמיכה יותר מתמיד.

הדואר האלקטרוני כבר קיים במערכת

נשלח אלייך מייל עם סיסמא חדשה​

כתובת מייל לא קיימת

תודה על ההרשמה

סיסמא נוכחית לא נכונה