תודה על תגובתך, היא תתפרסם לאחר אישור מערכת

המטרה: תרופות

הסתיים בהצלחה

היעד

עו"ס לסדרי דין ושיקום נכויות חושיות איריס ענבר
אגף רווחה ראש העין
כמה
אוספים?
990

חלק מהקבוצה:

תיאור מקרה

‏משפחת ע' ד' מוכרת ומטופלת באגף הרווחה בראש-העין, על כל תחומי החיים כמעט. גב' ע' גרושה, אישה נפגעת אלימות בעברה, מגדלת 4 ילדים בגיל ההתבגרות בעצמה. נעזרת באגף הרווחה על כל נגזרות חייה על רקע מצוקה כלכלית אקוטית וקשה. האם עברה ניתוח מעקף קיבה ומתמודדת בנוסף, עם אסטמה, לחץ דם, קושי בהליכה, עברה אירוע מוחי קל לפני כחודש ועוד מרעין בישין. כתוצאה מכך, אינה עובדת ומתקיימת מנכות הבן הבכור על רקע נפשי וממזונות דרך הביטוח הלאומי, שכן גרושה אינו משלם לה מזונות. כמו כן, לאם ולילדים זכאות לדיור עמידרי, אולם אין דירה בנמצא והמשפחה מקבלת סיוע מוגדל בשכר דירה ונאלצת לעבור דירות באופן תכוף. האם עברה ניתוח מעקף קיבה לפני מספר שבועות, ומחויבת לקחת תרופות קבועות. עלות התרופות לחודש עומדת על סך: 990.40 ₪ כחלק מתוכנית הטיפול. מצבה הכלכלי של המשפחה כל כך קשה כך שאין ביכולתה לממן תרופות אלה שאינן בסל בריאות. אגף הרווחה יוכל לסייע בתשלום חלק מהסכום הנקוב לעיל, רק פעם אחת, מתקציב מיוחד, וזה ייקח זמן. אני פונה באופן דחוף ומבקשת עזרתכם במימון חד-פעמי של 990.40 ₪, ואגף הרווחה יסייע לה בפעם נוספת בתשלום נוסף.

מכתב תודה

   

מכתב תודה

תרופות

‏משפחת ע' ד' מוכרת ומטופלת באגף הרווחה בראש-העין, על כל תחומי החיים כמעט. גב' ע' גרושה, אישה נפגעת אלימות בעברה, מגדלת 4 ילדים בגיל ההתבגרות בעצמה. נעזרת באגף הרווחה על

Translate »

העלאת מכתב תודה וחשבונית

היי dynamicName

חדשות טובות!

כל הכסף נאסף עבור:

״dynamicCaseName״

הצלחנו לעזור בזכותך

ובזכות שאר חברי הקבוצה

מקרים נוספים שנסגרו לאחרונה:

    dynamicClosedCasesHtml

בקשת אסמכתא

בימים אלו מספר המקרים הממתינים לתרומות גבוה במיוחד. בשל כך, לא נוכל לאשר מקרים חדשים. ניתן לנסות בעוד מספר שבועות. נודה על פרסום האתר שלנו בקרב תורמים פוטנציאליים. תודה!
דף הבית - עמותת הקבוצה תורמים שקוף

התחדשנו!

״ההשפעה שלי" באיזור האישי

מבט על התרומות שלך בשנה האחרונה
וההשפעה הגדולה שהיית שותף לה

תודה שתרמת

הצטרפת ל464 פרפרים שיחד עושים טוב

רוצה לעזור עוד?
באתר הקבוצה ישנם מקרים נוספים בתחומים של תמיכה במשפחות מאזורי לחימה ועזרה לנזקקים שזקוקים עכשיו לתמיכה יותר מתמיד.

הדואר האלקטרוני כבר קיים במערכת

נשלח אלייך מייל עם סיסמא חדשה​

כתובת מייל לא קיימת

תודה על ההרשמה

סיסמא נוכחית לא נכונה


Translate »